Условия за наем на снимачно студио Studio246

Пълни условия за наем на снимачно студио Studio246

1. За да се заяви необходимото студийно време за заснемането на фотографска фотосесия или за видеозаснемане, трябва да потърсите екипа на Studio246 чрез телефон, имейл или контактната форма, посочени в нашия сайт (https://studio246.bg) и да заявите желаните дати и часове.

2. За да се направят промени в датата, часа или продължителността на съответната заявена фото или видео сесия, трябва да се съобразите с наличността на свободно студийно време. За тази цел е необходимо да се свърже с екипа на Studio246 чрез телефон, имейл или контактната форма, посочени в нашия сайт (https://studio246.bg).

3. Разплащането за наем на снимачно време в студио Studio246 се извършва по банков път преди да се пристъпи към снимачен процес. При просрочване на договореното време на съответната сесия, допълнителното снимачно време се доплаща по стандартен ценоразпис на студиото. Удължаването на сесията за наем на студиото е осъществимо единствено при положение, че в Studio246 липсват резервирани последващи ангажименти.

4. Наем за времетраене под 8 астрономически часа е възможен само в делнични дни (от понеделник до петък) и в работно време от 10-18ч.

5. Наем на снимачното студио Studio246 е възможен и през дните на уикенда (събота и неделя), но само с опцията за цял ден. За дните от уикенда наема се оскъпява с + 100лв.

6. Преди започване на снимки наемателят и екипа на студиото правят оглед на състоянието на предаваното помещение и техника, за да се удостовери тяхната цялост и състояние.

7. Наемателят и екипа на студиото подписват договор за наем и приемо-предавателен протокол за ползване на студиото, техниката и наличното оборудване и обзавеждане.

8. Наемателят се задължава да предпази от щети техниката и инвентара (включително и стените) предадени му от екипа на студиото. В противен случай наемателят приема да заплати стойността на повредените техника или инвентар по настоящи пазарни цени.

9. Наемателят приема да пази от щети и замърсяване северната черна снимачна стена (северна част на студиото). При наличие на такива се заплаща такса за пребоядисване в размер на 200лв. включваща материали и труд.

10. С цел осигуряване на сигурността на студиото, неговия екип и клиенти, всички площи на територията на Studio246 са под постоянно видеонаблюдение. С подписването на договор, наемателят се счита за надлежно уведомен и дава своето доброволно съгласие да бъде сниман.

11. При желание наемателят може да консумира напълно безплатно наличната комплиментарна напитка – вода.

12. В стандартната цена за наем са включени наличните фонове, фонови системи и аксесоари за контролиране на светлината. В стандартната цена не са включени осветление, асистент, камера оператор или друга снимачна техника, които могат да бъдат ангажирани срещу допълнителна заявка и заплащане.

13. При наличие на замърсяване или щети по хартиените фонове, които не могат да бъдат отстранени, наемателят се задължава да заплати такса в размер на 30лв. на линеен метър.

14. При наличие на замърсяване или щети по голям винилов фон, които не могат да бъдат отстранени, наемателят се задължава да заплати такса в размер на 60лв. на линеен метър.

15. Наемното време започва да тече от настъпването на уговорения час, а не от времето, в което наемателят е пристигнал в студиото или времето, в което е започнал снимки.

16. За край на наемното време се счита часа, в който наемателят е привел студиото във вида и състоянието, в които го е получил и напуска територията на студиото заедно с екипа си. Овъртайм се заплаща на всеки започнат час.

17. Достъпът до снимачното студио Studio246 е контролиран с портал и охрана. На територията на сградата помещаваща студиото е възможно с автомобил да се извършват товаро-разтоварващи дейности, но не и да се ползва паркинг.

18. Екипът на Studio246 може да организира при предварителна заявка и всичко необходимо, с което не разполага. Съдействаме и при осигуряването на допълнителна снимачна техника, грим, облекло и разнообразни реквизити.

19. Екипът на студиото си запазва правото да отказва наем на проекти. Студийното пространство не се предлага за заснемане на поп-фолк клипове и съдържание за възрастни.