Цени от 200лв.

Видео Live Streaming

live streaming лайв стрийминг излъчване на живи

Видео live streaming (стриймване или предаване на видео на живо)

Видео Live Streaming-а или предаването на живо в днешно време става все по-необходимо, особено предвид Covid обстановка от предишните няколко години, но не само заради това.

Това е сравнително нова технология, която позволява на всеки от нас да достигне до множество хора на отдалечени места в реално време на живо.
В това отношение излъчванията на живо предоставят най-бързия, качествен и достъпен начин за популяризирането на вашите идеи, събития, на бранда, услугите или продуктите, които предлагате на аудиторията.

Чрез Видео Live Streaming и през най-популярните платформи с огромна аудитория като YouTube, Facebook или други, вашата презентация става видима и привлекателна за множество хора, до които иначе трудно би достигнала.

live streaming излъчване на живо заснемане

Видео live streaming в полза на бизнеса

Видео live stream технологията днес позволява да се предават наистина качествени и експресни послания по всяко време и навсякъде, без да е необходимо потребителите да присъстват на мястото на събитието, което е особено актуално в днешната епидемиологична обстановка.

Чрез видео предаване на живо (live streaming) лесно можете да превърнете своето регионално местно събитие в национално, а защо не дори международно.

Видео Live Streaming все по-масово започва да се използва за отразяването на конференции, брифинги, пресконференции, тиймбилдинги, различни събития, музикални концерти, промоции, модни ревюта, спортни събития, лекции, презентации, фирмени или образователни семинари.
С развитието на новите технологии, за това днес дори не е задължително да разполагате с голям бюджет, за да може да предавате на живо.

Лайв стрийминг в Studio246

При нас в снимачно студио Studio246, може да използвате в пълна степен възможностите на заснемането и предаването на живо директно в онлайн платформи като YouTube, Facebook и много други с помощта на от 1 до 8 камери или видео източника.

За вас можем да направим и пълен запис на Live Stream-а, който може да използвате по свое усмотрение и според собствените си нужди на по-късен етап.

Ползваме и възможностите на модерните технологии за добавянето на брандинг графики на вашата компания върху картината, включително вашите фирмени надписи и лого.

Услугата се предлага само в рамките на снимачното ни студио. Ако имате нужда от пълноформатно и високопрофесионално заснемане и лайв стрийм на събитие извън нашето студио, препоръчваме да се свържете с Медия Трейдинг.

Поръчайте видео излъчване на живо

Ангажирайте екипът ни за студийно заснемане и излъчване на живо на вашите предавания или послания и достигнете лесно до вашите потребители.

Други Услуги

Професионално Студийно Видеозаснемане

Професионално Студийно Видеозаснемане

Цени от 200лв.
професионална фотография студио фото софия

Професионална Студийна Фотография

Цени от 200лв.