Цени от 50лв.

Професионална Обработка на Видео

видео обработка видео монтаж

Видео обработка (видео монтаж) на материали заснети в Studio246

В Studio246 предлагаме професионална видео обработка / видео монтаж на заснетите от нас видео материали. Ако сте наели нашия екип да заснеме вашето видео, но нямате възможност да монтирате или обработите сами материала, то можете да се възползвате и от услугата ни за видео монтаж и постпродукция на видеоклипове.

В процеса на видео монтажа ние свързваме по възможно най-атрактивния начин вашите видео материали, обработваме ги и добавяме различни визуални и звукови ефекти и филтри.

Услугите ни са изцяло съобразени с вашите бюджети, така че да извлечете максимума от нашата работа и то на разумни цени.

За изпипването на едно видео от заснемането през монтажа до финалния кадър, са нужни не само перфектна техника, но и голям опит, знания за материята, умение и желание, каквито не липсват на видео монтажистите от нашия екип.

обработка на видео видео монтаж

Професионална обработка на видео за бизнеса

С произведените от нас професионални видеоклипове, вие може с лекота да достигнете до комуникационните канали, а видео съдържанието, което ще обработим и монтираме според вашите нужди и желания, ще бъде леснодостъпно за хиляди и милиони потребители от цял свят през интернет платформи като YouTube, Facebook, Instagram и много други.

Студиото ни е оборудвано за целта с професионални машини и софтуер, с чиято помощ видео обработката и монтажа постигат желаното от вас качество и дават на нашите специалисти възможността да разгънат креативността и идеите си в максимална степен.

Обработката на заснетите от нас по ваша поръчка видео материали включва сортирането на суровия заснет материал, груб монтаж, фин монтаж, цветните корекции и добавянето на графики и видео ефекти.

Видео монтажът е истинско изкуство, което се владее от професионалисти, така че да оживим картината и да я направим още по-атрактивна и близка до потребителите и до нуждите на вашия бизнес.

Поръчайте професионална обработка на видео

Наемете екипът ни за последваща видео обработка на заснетите от нас в Studio246 кадри. Свръжете се с нас още сега и поискайте безплатна оферта съобразена с вашите конкретни нужди.

Други Услуги

live streaming лайв стрийминг излъчване на живи

Видео Live Streaming

Цени от 200лв.
професионална фотография студио фото софия

Професионална Студийна Фотография

Цени от 200лв.