Цени от 200лв.

Професионална Студийна Фотография

професионална фотография студио фото софия
Бързо съдържание покажи

Професионална фотография / Фото заснемане / Креативни фотосесии

В Studio246 имаме възможността да Ви предложим качествена портретна или рекламна фотография. Професионалните ни фотографи ще заснемат вашите безкомпромисни бизнес портрети, портрети за актьори и модели или друг тип снимки от които имате нужда.

Предлагаме и продуктова фотография за нуждите на вашия бизнес, както и лични фотосесии за снимки за CV, LinkedIN или за портрета ви в социалните мрежи.

Фотографията за фирмени и корпоративни нужди, която предлагаме, дава големи възможности за гъвкави решения и перфектен резултат в студийна среда като всичко се съобразява с вашите индивидуални нужди.

рекламна фотография продуктови снимки

Защо професионалната фотография е жизнено необходима на бизнеса?

Независимо дали развивате онлайн магазин, имате вече изграден бизнес или тепърва стартирате като предприемач, наемането на професионален фотограф е на практика инвестиция във вашата продуктова линия и имидж. Инвестирайки в себе си, продуктите или услугите си, вие влагате в качество, гарантиращо дългосрочни ползи.

Аматьорски заснетите снимки може и да спестяват моментни разходи, но с течение на времето ще се убедите, че с този подход нанасяте огромни щети върху вашия бранд и целите на продажбите. Нещо повече, компросите с качество ви тласкат към пропастта на изгубените клиенти, срещи, възможности и продажби. Привличането на нови потенциални купувачи на вашите стоки или клиенти на вашите услуги става все по-мудно.

Fabco Details 8 e1648508728561

Важна ли е фотограската техника и до каква степен влияе на крайния резултат?

Една от основните причини, които доказват ниската ефикасност или дори липса на такава при заснемане с непрофесионална снимачна техника е проблемът с въздействието. Не винаги, но в почти 99%, аматьорските фотографии биват лишени от живот и емоция. Те вече не са „истински“, нито пък са завладяващи. А функцията на професионалните снимки, заснети от опитен фотограф е тъкмо обратното – да пресъздадат един красив свят, в който всеки непознат би искал да се изгуби, независимо дали става дума за бизнес или лични цели на фотографията. Нискокачествените снимки се провалят и пред още едно ключово предизвикателство – да накарат потенциалния клиент да се замисли, да се спре за секунда и да се огледа във фотографията като в огледало.

В снимачно студио Studio246 разполагаме със съвременна фотографска техника със сменяема висококачествена оптика и големи сензори, придаващи различна визия на кадрите. Освен отлично технически подготвен, нашия екип гарантира за качествена и добре подбрана светлина, която създава магията в една снимка. Дори в най-семпло изглеждащата фотография могат да бъдат впрегнати същото количество техника, време и умения за нейното реализиране. Точно това обаче ще я накара да изпъкне и да се превърне в професионална фотография.

фото студио фотограф рекламни снимки софия

Какво включва услугата ни професионална фотография / фото заснемане

Събрали сме позитивен екип от млади, талантливи и същевременно опитни кадри, обичащи работата си и креативните идеи на своите клиенти. Можете да разчитате на нас за следните типове професионална фотография:

Професионални фотосесии за модели, актьори и подобни креативни професии (моделски букове и портфолио)

Ние ще ви подкрепим с измисляне и заснемане на професионални фотосесии за вашите моделски букове и портфолио. Услугата е подходяща за креативни и нестандартни професии като актьори, музикални изпълнители, модели и много други.

Работим с реализация на ваши идеи, а винаги сме насреща и да предложим концепция при липса на такава.

фотосесии за актьори
рекламна продуктова фотография

Заснемане на рекламна фотография, рекламни снимки (за билборди, принт и онлайн реклама)

За целите на рекламната фотография сме предвидили специална услуга – заснемане на рекламни кадри подходящи за онлайн реклама, принт и билборди. Веднъж създаден, имиджът на всеки бизнес трябва да остане непокътнат с течение на времето. Нека вашите идеални клиенти ви видят в най-добрата ви светлина със съдействието на професионално фотографско студио Studio246 в София.

Ние можем да измислим и заснемем професионални рекламни снимки за вашите рекламни кампании, било то на продукти, услуги или пък на бранд.

Професионални фотосесии, снимки за бизнеса (фирмени фотосесии и бизнес портрети, снимки на екипа)

Фирмените фотосесии, бизнес портрети, професионални снимки на екипа на вашата фирма могат да бъдат заснети в нашето студио на бял, сив, черен или какъвто и да е друг цвят, фон.

Ако в момента се нуждаете от портретни бизнес снимки, спокойно можете да се доверите на нашия опитен екип.

бизнес портретна фотография
продуктова фотография продуктови снимки студио софия

Продуктови кадри за онлайн магазини и други

Продуктовата фотография включва професионално заснемане на артикули за онлайн магазини на изключително достъпни цени. От нас получавате качествено, прецизно и съвестно свършена работа с гарантирано отлични резултати и спазени срокове.

Винаги следим и за най-малките детайли при заснемането на вашите продукти и се съобразяваме със спецификата им.

Защо да изберете Studio246 за заснемане на вашите професионални снимки?

Приемаме задачите си присърце

Професионално и прецизно извършена услуга. Гарантираме за коректност, добро отношение и перфектна организация. Винаги влагаме цялата си енергия и креативност, работейки по даден проект.

Приветлив фотографски екип

Екипът на Studio246 е сплотен, загрижен за работния процес и изпълнен с вдъхновение да твори. Гъвкави сме и винаги намираме решение на всеки възникнал проблем.

Гордеем се с прямотата си

Винаги споделяме професионалното си мнение без да спестяваме негативна обратна връзка. Единствената цел да правим това, е да произведем възможно най-добрия продукт, показан с най-силните му страни.

Цени за професионален фотограф или фото студио в София

Ако търсите професионален фотограф в София, който да заснеме вашите портретни снимки, продуктови снимки, рекламни снимки и др, то ние с радост ще съдействаме. Работим на нормални и достъпни цени. Разгледайте някои от ценовите планове, които изготвихме за различните типове фотография. За всичко, което не спада към посочените ценови планове, можем да изготвим индивидуална оферта. Свържете се с нас да обсъдим нуждите проекта ви.

Цени за фото заснемане на лични фотосесии – снимки за социални профили, фотосесия за букове на актьори или други лични цели

Личен Стандарт
300лв.без ДДС
 • Времетраене - 2 часа
 • Обработени кадри - 20 бр.
 • Ретуширани кадри - 6 бр.
 • Размер - 6000px
 • Формат - JPG
Личен Премиум
400лв.без ДДС
 • Времетраене - 4 часа
 • Обработени кадри - 30 бр.
 • Ретуширани кадри - 12 бр.
 • Размер - 6000px
 • Формат - JPG

Цени за фото заснемане на фирмени бизнес фотосесии – снимки на екипа (портретни снимки на служители)

Бизнес Старт
300лв.без ДДС
 • Времетраене - 1 час
 • Обработени кадри - 15 бр.
 • Ретуширани кадри - 5 бр.
 • Размер - 6000px
 • Формат - JPG
Бизнес Премиум
550лв.без ДДС
 • Времетраене - 4 часа
 • Обработени кадри - 50 бр.
 • Ретуширани кадри - 20 бр.
 • Размер - 6000px
 • Формат - JPG

Цени за заснемане на продуктови снимки (продуктова фотография) – снимки за онлайн магазини, каталози и други

Продукт Старт
10лв.Първоначална такса подготовка на сет - 200лв.
 • Брой продукти - до 10
 • Фон - Едноцветен
 • Обработени кадри - 1 бр.
 • Размер - 6000px
 • Формат - JPG, PNG
 • Изрязване от фон - +15лв. / кадър
Продукт Стандарт
9лв.Първоначална такса подготовка на сет - 200лв.
 • Брой продукти - 11 - 50
 • Фон - Едноцветен
 • Обработени кадри - 1 бр.
 • Размер - 6000px
 • Формат - JPG, PNG
 • Изрязване от фон - +15лв. / кадър

Как се образува цената:

ПРИМЕР: Имате 10 продукта (План Продукт Старт) Ако искате по 3 кадъра на продукт или общо 30 готови снимки, цената за фотосесията се определя така: 200лв. за подготовка на снимачен сет + 30 готови за качване снимки х 10лв (300лв.) = 500лв без ДДС обща сума.

При желание да получите снимките с прозрачен фон (изрязани от фона) се заплаща допълнително по 15лв без ДДС на снимка.

За продуктови снимки с аранжировка (реквизит) или ангажиране на фото модел, моля свържете се с нас за уточняване на детайлите и изготвяне на индивидуална оферта.

Всички посочени цени са без включен ДДС.

Професионална фотография и фото заснемане в София

Поръчайте страхотни професионални и креативни снимки от Studio246. Не се колебайте да се свържете с нас и да се сдобиете с уникалните фото кадри, от които имате нужда. Разбира се на страхотна цена!

Други Услуги

live streaming лайв стрийминг излъчване на живи

Видео Live Streaming

Цени от 200лв.
видео обработка видео монтаж

Професионална Обработка на Видео

Цени от 50лв.