Цени от 200лв.

Професионално Студийно Видеозаснемане

Професионално Студийно Видеозаснемане

Професионално студийно видеозаснемане – заснемане на студийни видеоклипове

При нас ще откриете професионална техника за видеозаснемане от последно поколение, както и екип от специалисти, мотивирани да ви помогнат във всичко свързано със заснемането на качествено видео.

Професионалното студийно видеозаснемане изисква огромен ресурс, опит и квалификация, за да стигнем до перфектния краен резултат.

Тук предлагаме и видеозаснемане на зелен екран, както и видеообработка и цялостна постпродукция на заснетите видеа с помощта на качествена техника и опитни обучени специалисти в тази насока.

В екипа ни влизат доказали се с времето режисьори, сценаристи, оператори, монтажисти, осветители, звукорежисьори, стилисти и гримьори, които са изцяло на вашите услуги и на чиято креативност може да разчитате за всеки ваш проект.

В снимачно студио Studio246 може да заснемете рекламните си клипове, фирмените си презентации, продуктови видеа, фирмените си събития, тв реклами, музикални видеоклипове и много други видео материали.

Отделно, студиото и снимачната ни техника могат и да се наемат от клиентите, които разполагат със собствен снимачен екип.

видеозаснемане студийно софия снимачно студио Studio246

Видове видеоклипове, които заснемаме за вас в Studio246

В по-долните редове сме събрали и синтезирали кои са някои от основните видове видеоклипове, които можете да поръчате от екипа ни. Ние можем да организираме, заснемем и обработим за вас видеа в последващата стилистика.

Ако не намирате пример за продукцията, която Ви интересува, се свържете с екипа на Медия Трейдинг. Компанията е фокусирана върху цялостната продукция – заснемане и изработката на видео реклама и комуникационни видеоклипове за бизнеса.

Заснемане на видео на зелен екран и изрязване на зелен фон

В Studio246 сме заснели десетки (ако не и стотици) видеоклипове на зелен екран с цел лесна подмяна на зеления фон и добавяне на статични или анимирани графики. Спокойно може да се каже, че сме специалисти в това направление.

Снимането на видео на зелен фон (green screen) крие много подводни камъни и ако не се подходи професионално, то снимките могат да се окажат една голяма загуба на време. Нагледали сме се на лоши примери в областта и това ни дава още повече увереност за това какво точно да не правим при снимане на зелен екран.

Можете да разчитате на нас да настроим професионално осветлението, така че да няма светлинни “петна” и изрязването на зеления фон в специализирания софтуер да става просто с 2-3 клика на мишката. Ако имате нужда от снимки на зелен фон, ангажирайте екипът ни. Ние ще заснемем и изрежем видеоклиповете на зелен екран (green screen, green box) за вас. Спестете си хиляди главоболия в този сложен процес.

Видеозаснемане на клип тип „говореща глава“

Видеото с говореща глава е това, при което основното действие включва човек, който просто говори на зрителя пред камерата, в стил на интервю.
Разказването на истории чрез видео винаги е директен начин да стигнете до хората, да предадете идеи или послания.

Чрез този тип видео може да подпомогнете изграждането на бранда си, да коментирате горещи теми, да образовате или просто да провокирате потребителите, както и да добиете лидерски позиции благодарение на мнението и идеите си изказани пред камера.

Видеоклиповете с „говорещи глави“ стават все по-популярни в последните години в световен мащаб, особено когато са качествено заснети, най-вече заради ултра директния подход на поднасяне на информацията и подтикването към действие, които упражняват над зрителя. Огромна полза и приложение имат и в днешното време на пандемия и отдалечената връзка с клиенти и партньори.

Заснемане на рекламни видеоклипове

Професионалната фото и видео техника, която е налична в Studio246, дава възможност за заснемането на рекламни материали от всякакво естество и формат.

Доверете ни визията на своя бизнес и се оставете в ръцете на професионалистите.

Нашите рекламни видеоклипове се създават, за да достигнат до всеки и навсякъде било то онлайн или офлайн.

Възможностите на снимачната техника и на екипа ни, както и опциите, с които разполагаме за видео обработка (видео монтаж) и постпродукция, ще откликнат на всяко ваше желание, като при това са напълно съобразени с последните тенденции в бранша и с все по-взискателните изисквания на аудиторията, която ви интересува.

Заснемане на обучителни видеа

Обучителните видеа са формат, който днес има широко разпространение и е търсен от множество (основно, но не само) корпоративни клиенти.

Обучителното видео за различни фирмени процеси, услуги или продукти, може да бъде широко използвано за постигане на най-различни цели.

Сред тях влизат вътрешно обучение на човек или на цял екип от хора по определена тема или работен процес, обучение на настоящи или потенциални клиенти как да използват вашите услуги или определен ваш продукт (например как да използват уебсайта ви), обучение на персонал за работа със софтуер или други технологии и много други.

Обучителните видеоклипове са много ефективен и търсен инструмент. Това е основна причина поради, която си заслужава да ги ползвате като основна част от своите работни процеси.

Потърсете ни за студийно заснемане на вашето обучително видео.

Видеозаснемане на клиентски отзиви

Видеоклиповете с клиентски отзиви, са важна част от изграждането на всяка корпоративна или фирмена идентичност.

Именно видеата с клиентски отзиви си остават сред най-популярните начини да вдъхнете сигурност, доверие и увереност в своите евентуални нови партньори и клиенти, като им показвате кадри с доволни клиенти и позитивни отзиви за вашата работа или продукти.

В нашето снимачно студио можем да заснемем и изработим вашите клиентски отзиви. Можете да поканите вашите клиенти при нас или пък при невъзможност, ние можем да ангажираме актьори, които да се снимат на тяхно място. В нашето оборудвано студио гарантираме перфектно качество на звука и картината.

Не пропускайте да използвате този силен маркетинг коз във вашия бизнес.

Видеозаснемане и изработка на продуктово видео (продуктови видеоклипове)

Заснемането на едно качествено продуктово видео винаги е отговорна задача, но когато постигнем търсения ефект, това е голяма награда за целия екип.

Това е и най-добрият и атрактивен начин да запознаете аудиторията с предлаганите от вас продукти, услуги и процесът на изработката им.

Малкият и среден бизнес имат особена нужда от подкрепа и работещи решения в тази насока, тъй като бюджетите им за реклама и присъствие онлайн са доста по-свити, което води до ниска популярност на продуктите им, слабо присъствие на пазара и липса на достатъчно клиенти, обороти и печалби.

Затова и нашите продуктови видеоклипове са страхотен начин за презентирането и популяризирането на вашата основна дейност с помощта на видео рекламата.

В същото време видеото си остава най-харесвания, популярен и търсен начин за получаване на определена информация от страна на потребителите в процеса на проучване на даден продукт. Ето защо ако имате продукт задължително трябва да използвате видео за рекламирането му.

Заснемане на Youtube видеа

Youtube днес е канал с огромно влияние и милиони (да не кажем милиарди) последователи по цял свят, затова е важно вашият бизнес да стигне възможно най-бързо и качествено до тях.

Чрез него може да създадете своя бранд страница, да се изявите като влогър, да направите продуктите и услугите, които предлагате, още по-популярни, да качвате свои музикални видео клипове и какво ли още се сетите.

Така вашето YouTube видео съдържание или вашият фирмен Youtube видео канал ще са достъпни до милиони нови потенциални партньори и клиенти по цял свят, бързо и без никакви ограничения.

Днес видеото е водещата реклама в глобален мащаб, а с нашата снимачна техника и екип от специалисти, лесно ще стигнете до всяка социална мрежа и до най-популярните уеб сайтове.

Изработката на видео е сложен, но благодарен процес, при който детайлите са важни, както и използваната техника и историята, която искате да разкажете на света с наша помощ.

Заснемане на музикални видеоклипове

В днешно време заснемането и изработката на музикален видеоклип става все по-достъпна услуга. Условията, които сме създали в модерното снимачно студио Studio246, ни дават възможност да постигнем почти всяка визия, към която се стремите.

В същото време екипът ни е изграден от професионалисти в областта на видеозаснемането и това ще допринесе неимоверно за качествената реализация на вашия нов музикален видеоклип.

Ако искате песента ви да бъде визуализирана максимално ефектно и да стигне до своята търсена аудитория, снимачното студио е на ваше разположение.

Процесът на производството на една музикална видео продукция е дълъг и сложен, и всички ние вземаме участие в него, затова комуникацията с изпълнителите е много важна за нас.

Тук идеите стават реалност, а музиката се прониква от визията и така стигаме до поредния уникален продукт, който да стигне до максимален брой хора.

Реалната снимачна обстановка в студиото и модерната аудио и видео техника, която ползваме, както и техниката за постпродукция и видео монтаж, ни дават възможността да отговорим адекватно на всички изисквания и да задоволим всеки вкус.

Поръчайте професионално студийно видеозаснемане

Ангажирайте екипът на Studio246 за заснемане на вашия нов видео материал. Свръжете се с нас още сега и поискайте безплатна оферта съобразена с вашите конкретни нужди.

Други Услуги

видео обработка видео монтаж

Професионална Обработка на Видео

Цени от 50лв.
live streaming лайв стрийминг излъчване на живи

Видео Live Streaming

Цени от 200лв.