Снимачно студио за фото и видео заснемане в София

Наемете модерно и добре оборудвано снимачно студио за вашите фотографски или видео сесии и проекти

Модерно снимачно студио в София – студио за фотография и видеозаснемане

Водени изцяло от идеята да предложим на своите клиенти най-модерните и иновативни услуги в областта на фото и видео заснемането, ние създадохме модерно снимачно студио в София за заснемане на видео и фото продукции. Нашето фото студио (или видео студио, или пък и двете) носи името Studio246. Снимачното студио е замислено и построено да отговори адекватно на нарастващите нужди на нашите клиенти.

В снимачно студио Studio246, можем да ви помогнем да реализирате дори най-смелите си творчески визии и идеи. Ние сме малък, но опитен и ентусиазиран екип от доказани професионалисти. Винаги сме готови да предложим решение, там където срещате трудност.

Снимачно студио под наем – наемете модерно студио за вашите видео и фото продукции

Освен за лични цели, решихме да отворим студиото и за външни продукции на колеги. Можете да ангажирате студиото и да реализирате своите проекти чувствайки се като у дома. Можем да ви предложим както частична, така и пълна асистенция за вашия наем. Можете да наемете само помещението с фонове, да допълните наема и с професионалното ни LED осветление, а за капак предлагаме дори да се възползвате като наемете професионален асистент или камера оператор / фотограф от нашия екип.

Видео Обиколка

Изгледайте кратка видео обиколка / представяне на снимачното ни студио

Studio246 – фото и видео студио под наем за професионално заснемане

Студиото ни може да бъде наето и за качествена професионална фотография (продуктови снимки, рекламни кадри, бизнес фотосесии, фотосесии за модели и др.), студийно видеозаснемане, обработка на снимки и ретуш, професионално заснемане на най-различни студийни проекти включително и музикални видеоклипове.

Снимачното студио е нашето креативно убежище, в което се събираме да измисляме, заснемаме и създаваме нашите видео и фото продукции. В него творим неповторими визии и черпим вдъхновение. Каним ви да се присъедините към чудото на творческия процес в новото снимачно студио на София – Studio246. Ще се радваме да обсъдим нуждите на вашия бизнес и да предложим идеи за маркетинга ви.

Фотографско и видеографско снимачно студио в София - модерно LED осветление
Studio246 - снимачно студио за видеозаснемане в София

Фотографско снимачно студио под наем | Размери и технически параметри на снимачното фото (видео) студио

Studio246 се намира на ул. „Одрин“ 4 в ж.к. „Зона Б-5“, на 1-ви етаж в производствена сграда в центъра на София, съвсем близо до мол София и Руски паметник. Това прави студиото изключително удобно за вашия екип и вашите клиенти. До студиото има възможност за лесно паркиране в зелена зона или свободно паркиране около местните блокови пространства.

В снимачно студио Studio246 ще разполагате със собствена гримьорна и съблекалня. Студиото е напълно климатизирано, което ще ви донесе уют и комфорт през студените или топли месеци на годината.

Ако ви омръзне да се снимате пък, на две крачки е и голям парк, където да подишате чист въздух и да „презаредите батериите“. Ние пък като добри домакини сме осигурили напълно безплатно вода за вас и вашия екип.

Studio246 е средно по размер. Студийната част е от 50 кв.м. с размери: широчина – 6 м., дължина – 8 м., височина – 3.30 м.

0м

Ширина

0м

Дължина

0м

Височина

Студийно оборудване

Студиото е оборудвано с професионална техника за видео и фото заснемане. Разполага с различни фонови системи – както стандартна eлектромеханична система за фонове с 4 оси с размер 2.72 м. ширина, така и с голям бял и тъмен фон с размери 5 м. ширина. Разполагаме и с възможност за заснемане на зелен екран (green screen, green box).

За нашите продукции и клиенти сме осигурили най-модерните решения в света на видео и фотографията. Разполагаме с множество LED осветителни тела с висока точност на предаване на цвета. На ваше разположение могат да бъдат насочени LED френели или панели. В арсенала са и дузина аксесоари за контролиране на светлината – стойки, флагове, грип глави, щипки, рефлектори, софтбоксове и много други.

Снимачен екип

Ако имате желание да наемете студио за реализация на някой ваш фото или видео проект, но нямате под ръка фотограф или видеограф, винаги можете да разчитате на нас и наемете нашия екип за техническата част. Освен, че сме специалисти във видеозаснемането и фотографията, ние познаваме студиото и техниката в него до най-малки детайли. Това ще позволи оптималното им използване, което за вас освен качествена визия ще означава и много спестено време.

Гримьорна и съблекалня

Освен студийната част, разполагаме и с уютна гримьорна / съблекалня, в която вие и екипа ви ще можете да се подготвите за снимачния процес.

На разположение в гримьорната е гладачна маса с ютия, параван за преобличане, голяма закачалка за дрехи, както и голямо огледало с мека топла светлина. Вашият гримьор ще ви е благодарен, че сте наели нашето студио.

Цени за наем на снимачно студио за фото и видео заснемане в София

Колко струва наем на снимачно студио за фото и видео заснемане в София? Това е може би най-задавания въпрос по темата. Както винаги се стремим и сега ще се опитаме да сме максимално прями с вас като отговорим на този въпрос. В модерната ни букинг форма отдолу можете да видите различните ценови планове, които изготвихме за Вас.

Смятаме, че те са достътъчно разнообразни и обхващат нуждите на мнозинството от клиенти. Ако все пак не откривате това, от което имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще вземем предвид естеството на проекта Ви и ще направим максимално адекватно ценово предложение.

Как да наемете студиото

Във видеото ще можете да проследите всички необходими стъпки за успешен ангажимент на студиото ни.

Наемете снимачно студио Studio246 чрез лесна букинг форма

Възползвайте се от удобната ни и лесна система за онлайн букинг и заявете ангажимент в желаните за вас ден и начален час. Ако желаете да наемете фото студиото ни без да ни пишете или да се обаждате, просто използвайте интуитивната и лесна за резервации букинг система като кликнете на бутона по-долу.

Системата ни ще ви напътства в процеса на запазване на снимачно студио за вашите проекти. Просто трябва да попълните набързо няколко текстови полета и в модерен календар да изберете желаните дата и час за ангажиране на студийно време. Под формата на Екстри можете да добавите и необходимото за вашия наем като например: дали желаете студийно осветление, студио асистент и/или камера оператор.

Наем на снимачно студио

Снимачна техника под наем

Една от екстрите да бъдете наш клиент, е че ще можете да се възползвате и от допълнителни услуги. Опционално предлагаме и снимачна техника под наем. Ако имате нужда, за своята фотографска или видео сесия можете да наемете и част от нашата снимачна техника. Малко по-надолу ще намерите и списък с нещата, които могат да се ползват.

Важно е да се уточни, че снимачната техника се предлага и може да бъде наемана и използвана само в рамките на студиото. Към момента не предлагаме рентал на снимачната техника за заснемане на фото или видео продукции на терен.

Списък на снимачна техника, която се отдава под наем (възможно е листа да не е обновен към момента на четене):

Камери

2 x Sony A7S III (2 карти памет и батерии) – 300лв./ден
1 x Sony A7R III (2 карти памет и батерии) – 100лв./ден
3 x Sony A7 IV (2 карти памет и батерии) – 100 лв./ден
GoPro Hero 9 (1 карта памет и батерии) – 50лв./ден

Обективи

1 x Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II – 150 лв./ден
1 x Tamron 17-28mm 2.8 за Sony – 50 лв./ден
2 x Tamron 28-75mm 2.8 за Sony – 50 лв./ден
2 x Tamron 70-180mm 2.8 за Sony – 60 лв./ден

Осветление

3 x Nanlite FC 500
2 x Nanlite FC 300
4 x Nanlite MixPanel 150
1 x Nanlite Forza 60
4 x Nanlite LitoLite 5C
1 x Aputure 300D
1 x Pixapro VNIX LED 2000
2 x GODOX AD400Pro
1 x GODOX Ving V860IIS Sony TTL
1 x тригър GODOX X-Pro

Аудио

Бум мик. – RODE NTG 4 – 20 лв./ден
Бум мик. – t.bone EM 9900 – 20 лв./ден
32-bit Мик. брошка – Deity Theos – 100 лв./ден
32-bit Мик. брошка – RODE Wireless Pro – 50 лв./ден
32-bit Аудио рекордер – Tascam Portacapture X8 – 60 лв./ден
Чанта за рекордер – ZOOM PCF-8 – 5 лв./ден
Аудио слушалки – Shure, Sehnnheiser – 5 лв./ден
Бум (boompole) – RODE Mini + Blimp – 20 лв./ден
Дигитален аудио миксер – Zoom LiveTrak L-20 – 150 лв./ден
Безжични headset/брошка микрофони – Sennheiser XSW 2-ME2 A-Band – 50 лв./ден за 1 бр.
Безжични headset/дръжка микрофони – Sennheiser SK-XSW-B-Band – 50 лв./ден за 1 бр.
Безжични headset микрофони – the t.bone free solo Twin PT 590 MHz – 30 лв./ден за 1 бр.
Безжични headset микрофони – the t.bone free solo Twin PT 823 MHz – 30 лв./ден за 1 бр.
Тонколони – Alto TS 415 – 80 лв./ден за 1 бр.
Стойки за тонколони – Gravity SS 5211 – 20 лв./ден за 1 бр.

Стативи за камера

1 x Manfrotto MVK504X – 60 лв./ден
2 x BENRO A373FBS8 – 50 лв./ден
2 x Smallrig AD-01 – 50 лв./ден
E-IMAGE NT-280 – 40 лв./ден
2 x WF 6663A – 10 лв./ден

Стабилизация за камера

Гимбъл DJI Ronin RS4 – 90 лв./ден
Гимбъл DJI Ronin RS2 – 80 лв./ден
Слайдър Syrp Magic Carpet Pro 90см. – 150 лв./ден
Ел. глава за слайдър Syrp Genie II Linear – 100 лв./ден
Ел. глава за слайдър Syrp Genie II Pan Tilt – 200 лв./ден
Слайдър удължение Syrp Pro Medium Track 90см – 100 лв./ден

Мониторинг

2 x Accsoon Cineview SE (HDMI + SDI) – безжично видео – 100 лв./ден
4 x Монитор Feelworld SH7 (HDMI + SDI) – 60 лв./ден

Други

Телепромптер (аутокю) – DATAVIDEO TP-300 – 100 лв./ден
Броудкаст пулт – BMD ATEM Mini Extreme ISO – 100 лв./ден
Следящ фокус (ръчен) – Shoot 35 – 20 лв./ден
V-Mount батерии – 1 x 190WH – 30 лв./ден за 1 брой
Батерии Sony NP-F970 – 5 лв./ден за 1 брой
Пушек машина – 30лв./ден

снимачна техника осветление студио видеозаснемане софия
Често задавани въпроси относно наем на снимачно студио Studio246

В тази секция ще намерете отговор на някои от най-често задаваните въпроси от нашите клиенти. За всичко останало, на което не намирате отговор, ще се радваме да отговорим на посочените в сайта контакти.

Да, разбира се. Можете да си донесете ваше собствено осветление, с което да работите по време на снимачния процес.

Да, можете да удължите времето, за което сте наели фото студио Studio246, стига да няма вече уговорен ангажимент за същия период.

Да, можете. Условието е разбира се новите дати и часове, които желаете да ангажирате, да бъдат свободни.

Няма! За разлика от други студиа, при нас цената е еднаква, независимо дали правите снимки, снимате видео или играете карти (smiley)

Нямаме гримьор, който да работи на стаж в студиото, но работим с колеги професионални гримьори, чиито услугите можем да ви предложим при необходимост. Нашите гримьори са професионалисти в своята област и са специализирани в специфичния грим за фотосесии или видеозаснемане.

Да, разбира се. В нашето фотографско студио предлагаме голям набор от снимачна техника за наем, а ако нямаме това което Ви е нужно – можем да го осигурим. Важно е да споменем, че техниката се предлага под наем само за ползване в рамките на студиото.

Да, разбира се, върху фоновете може да се стъпва.

Когато се стъпва с обувки върху хартиените фонове или виниловия бял фон, остават мръсни следи и наранявания. В повечето случаи те са необратими. В такъв случай се дължи такса на линеен метър унищожен фон. Цените са: 30лв. без ДДС за хартиен фон и 60лв. без ДДС за винилов фон.

В стандартната цена за наем посочена в ценовите планове за наем на снимачно фото студио са включени наличните фонови системи, фонове и аксесоари за контролиране на светлината. В стандартната цена НЕ СА включени осветление, асистент, камера оператор или друга снимачна техника, които могат да бъдат ангажирани срещу допълнителна заявка и заплащане.

При желание от ваша страна, асистентът се наема за цялото време на наема. Той ще нареди вашето осветление и ще го преправя в течение на снимачния процес спрямо изискванията ви. Ще помага с преместване и наместване на реквизита и всичко останало, за което имате нужда от асистенция по време на снимки.

На територията на сградата помещаваща студиото е възможно с автомобил да се извършват товаро-разтоварващи дейности, но не и да се ползва паркинг. Можете да паркирате удобно в зелена зона до сградата или в уличките наоколо със свободно паркиране.

Допълнителни услуги на фото студио Studio246

Отделно от наем на самото студио или на нашият екип за фото или видеозаснемане, предлагаме и допълнителни услуги, с които да ви помогнем. Такива услуги са професионален грим, прически и набавяне на реквизит. Можем да се погрижим за всичко нужно за успешната реализация на вашите снимки.

За по-сложни проекти и цялостно корпоративно обслужване, можете да се обърнете към основната ни компания за видео продукция Медия Трейдинг.

Фото студио под наем в София,

Ако желаете да наемете фото студио в София за фотографска фотосесия или професионално видеозаснемане, не се колебайте да се свържете с нас. Ще осигурим всичко необходимо за вашата продукция!